Fàtima la segona guanyadora del concurs de setembre

Fatima guanyadora 09-2019

La Fàtima, la guanyadora del premi del bibarnabloc del mes de setembre va passar per la biblioteca Nou Barris un matí a recollir el seu premi, i va marxar encantada amb el seu lot de festa major, tot i que a Nou Barris la celebrem al maig 😉

Vam poder tenir una breu conversa amb ella i ens va explicar que agrada molt l’oferta cultural de Barcelona i que sol visitar sovint les biblioteques, d’elles destaca la simpatia i la bona feina del personal. A la biblioteca ve a buscar sobretot llibres d’idiomes, està aprenent català i francès, i també per a formar-se en el marc d’ensenyament de la Comunitat Europea, ja que era mestra al seu país d’origen, Veneçuela.

Entra sovint al Bibarnabloc per consultar les recomanacions, i algun altre cop havia participat al concurs. Enhorabona Fàtima, i bones lectures!

 

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.