Pavlo Minin, primer guanyador del concurs d’octubre

Mireia Alós, GUANYADOR BIBARNABLOC
image_pdfimage_print

Pavlo Minim, enginyer de telecomunicacions nascut a Ucraïna I resident a Barcelona ens confessa que tot I conèixer molt bé la xarxa de biblioteques de la ciutat, darrerament no en feia un ús massa intensiu. Abans solia anar a la biblioteca del Gòtic perquè vivia molt a prop. Fa molt poc que s’ha traslladat a l’Eixample i avui ha trepitjat per primera vegada la biblioteca Agustí Centelles.

En un català perfecte i farcit de pronoms febles, el Pavlo ens explica que va conèixer el Bibarnabloc quan volia ampliar informació sobre un acte cultural a la ciutat. Solia demanar en préstec llibres per l’autoaprenentatge del català i recorda que el darrer llibre que va tenir en préstec va ser un manual per arreglar bicicletes. Promet visitar la biblioteca de l’Eixample sovint, ara que l’ha descobert.

Gràcies Pavlo i fins aviat!!!
 

image_pdfimage_print
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.