Segona guanyadora del concurs de desembre

Guanyadora desembre 2020 Nuria

La Núria recull el premi a Sant Pau-Santa Creu ja que és una biblioteca que s’estima molt. Quan era estudiant es va fer el carnet en aquesta biblioteca per què al seu barri, Sagrada Família, encara no hi havia biblioteca. En pocs anys la Núria ha observat com s’ha ampliat la xarxa de biblioteques als barris de Barcelona. El servei de les biblioteques el considera molt important per assegurar l’accés a la cultura a tothom. Li agradaria que les biblioteques obrissin a l’estiu i tots els matins.

La seva feina és de professora de català a persones nouvingudes. Quan treballava al Raval un cop va acompanyar una classe de visita a Sant Pau i li va sorprendre la gratitud que mostraren per haver-los descobert la biblioteca i tots els seus serveis.

Esperem que la Núria segueixi gaudint de la biblioteca i també segueixi portant els seus alumnes de català a descobrir-nos.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.