Guanyadors del concurs d’octubre

Guanyadors Concurs 2020-11

El Domenico, el Juan Pablo i l’Elena són els tres guanyadors del concurs del passat octubre. Ja estan gaudint del llibre Barcelona. Fotògrafes/Fotógrafas i d’un curs de l’escola Cursiva de Penguim Random House.

Les dones fotògrafes han estat moltes vegades oblidades en la construcció de la imatge moderna de Barcelona. Ara les reivindiquem, les d’aquí i les que van venir de fora, perquè també en siguin protagonistes quan s’explica la ciutat a través de les imatges. Barcelona. Fotògrafes/Fotógrafas, amb edició i text d’Isabel Segura, és el primer llibre que reconstrueix la història de la ciutat a través de la mirada de les dones fotògrafes.

En el llibre hi trobareu fotografies de Pilar Aymerich, Consuelo Bautista, Joana Biarnés, Anna Boyé, Milagros Caturla Soriano, Colita, Silvia T. Colmenero, Carme Garcia Padrosa, Kati Horna, Dora Maar, Roser Martínez Rochina, Anna Maria Martínez Sagi, Margaret Michaelis, Marta Povo, Guillermina Puig, Marta Sentís, Rosa Szücs del Olmo, Gerda Taro, Anna Turbau, Montserrat Vidal i Barraquer i Pilar Villarrazo.

Us convidem a fer-ne un tast i a seguir participant als concursos del Bibarnabloc.
 

 

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

2 comentaris a “Guanyadors del concurs d’octubre”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.