Els guanyadors del concurs d’abril

El Jordi i la Pilar són els guanyadors del concurs del passat mes d’abril. S’han endut llibres Gemma (Amsterdam, 2021), de Milena Busquets i Les gratituds (Edicions 62, 2021), de Delphine de Vigan.

Gemma Busquets va conversar en el marc dels Parlem amb… amb el periodista Xavi Ayén sobre la seva darrera novel·la, Gemma. La vida quotidiana d’una escriptora es veu sacsejada pel record d’una amiga morta en plena adolescència. Després de l’èxit internacional També això passarà, i del recull de textos periodístics Homes elegants, Milena Busquets (Barcelona, 1972) torna amb una lluminosa novel·la sobre la memòria i la mort, l’amistat i els laberints del pas del temps.

Delphine de Vigan va conversar també en el marc dels Parlem amb… amb l’escriptor Pablo Martín Sánchez sobre Les gratituds. Escrita amb un estil contingut, gairebé auster, aquesta narració a dues veus ens parla de la memòria, el passat, l’envelliment, les paraules, la bondat i la gratitud cap a aquells que van ser importants en les nostres vides. Són les respectives gratituds les que uneixen als tres inoblidables personatges les històries dels quals s’entrellacen en aquesta commovedora i brillant novel·la. Delphine de Vigan (Boulogne-Billancourt, 1966) ha publicat a Anagrama Días sin hambre, No y yo, Nada se opone a la noche (Premi de Novel·la Fnac, Premi de Novel·la de les Televisions Franceses, Premo Renaudot dels Instituts de França, Gran Premi de l’Heroïna Madame Figaro i Gran Premi de les Lectores d’Elle), Basada en hechos reales (Premi Renaudot i Premi Goncourt dels Estudiants, i portada al cinema per Roman Polanski) i Las lealtades.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

3 comentaris a “Els guanyadors del concurs d’abril”

  1. Estic supercontenta i amb moltes ganes de llegir aquests llibres i animar a la gent a que participi per guanyar en els propers concursos. Us estic molt agraida i enhorabona per aquesta iniciativa que fa anys que porteu a terme. Salutacions i bones lectures !!!

  2. M’alegra molt vuere una persona coneguda premiada pel concurs del mes. És un estímul a no deixar de participar-hi. Enhorabona, guanyadors!!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.