Els guanyadors del concurs de juny

L’Àlex i la Raquel són els guanyadors del concurs del passat mes de juny. S’han endut els llibres Cuadernos perdidos de Japón (Candaya, 2021), de Patricia Almarcegui i Simón (Blackie Books, 2020), de Miqui Otero.

Patricia Almarcegui va conversar amb Eduardo Ruíz Sosa, Giovanna Rivero i Marta Rebón sobre el seu últim llibre, Cuadernos perdidos de Japón.  El llibre és la crònica d’una viatgera que travessa geografies interiors i exteriors per reconèixer i afirmar la seva veu, per explorar en l’escriptura com a registre del passat, en la fragilitat de les dones que viatgen soles i en la memòria com a llaç familiar. A mig camí entre l’assaig, el quadern de notes i el llibre de viatge, l’obra recull fragments de quatre diaris íntims que Patricia Almarcegui va escriure en dos viatges al Japó distants en el temps (2008 i 2018), i reflexions sobre la societat, la política, la cultura i l’art del país nipó. 

Patricia Almarcegui és escriptora i professora de literatura comparada. Ha publicat nombrosos llibres de viatges i dues novel·les. Ha sigut professora convidada a The American University in Cairo i a la Sorbonne, París IV. A més, col·labora en diversos mitjans de comunicació, suplements culturals i revistes especialitzades.

Miqui Otero va conversar amb Anna Pacheco sobre la seva darrera novel·la, Simón, a la Biblioteca Nou Barris. L’autor es corona amb una de les novel·les més commovedores i autèntiques dels darrers temps: Simón. Un recorregut per les tres últimes dècades de les ciutat, dels jocs olímpics als atemptats de les Rambles, a través de la història d’un grup de nois de barri. La seva obra més ambiciosa, tendra i reivindicativa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

4 comentaris a “Els guanyadors del concurs de juny”

  1. Gràcies a Bibarnabloc per aquests concursos, jo vull el del Toni Sala i la Janet Skeslien Charles del mes de juny…. tot i que és la primera vegada que participo.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.