Entrevistem la Marisa, guanyadora del concurs de juny del Bibarnabloc, a la Biblioteca Les Corts – Miquel Llongueras

Entrevistem la Marisa, guanyadora del concurs de juny del Bibarnabloc, a la Biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras

La Marisa és la guanyadora del concurs del mes de juny del Bibarnabloc, i el primer que ens crida l’atenció d’ella és l’enorme somriure. Es presenta molt emocionada, ja que ens confessa que és la primera vegada que participa en aquest concurs i també que guanya algun premi.

Llicenciada en Belles Arts, actualment és dinamitzadora de l’espai infantil i familiar de diversos centres culturals i museus. Ella és usuària habitual de les biblioteques públiques de la ciutat i la seva biblioteca habitual i de referència és la de Les Corts – Miquel Llongueras, on fa servir de forma assídua el servei de préstec de llibres, i destaca el seu interès pels àlbums il·lustrats i també per l’àrea infantil i l’espai de petits lectors, ja que és mare de dos infants.

La Marisa remarca que és una persona curiosa i de ment inquieta a qui li agrada conèixer i descobrir coses noves. Però a la vegada es deixa aconsellar per la biblioteca a través de les novetats dels aparadors i expositors. I no deixa escapar l’oportunitat per donar una ullada i fullejar la selecció de títols o recomanacions que s’hi fan.

La convidem a recomanar una lectura i la Marisa posa un èmfasi especial en una de les últimes obres que acaben de passar per les seves mans: Una casa llena de gente, de l’escriptora Mariana Sández. Ens explica que es tracta d’una obra molt ben relatada que enganxa fàcilment i resulta colpidora. I l’autora és de l’Argentina, que també és l’origen de la mateixa Marisa!

Per acabar, a la pregunta de quines paraules, adjectius o frases faria servir per definir les biblioteques públiques, ella respon textualment: Estic molt agraïda i encantada amb la feina que desenvolupen! Són molt dinàmiques i estan plenes de serveis i recursos. tant de presencials com de virtuals. I destaco la feina dels professionals que hi treballen, ja que a vegades s’ha de tenir molta paciència quan s’està de cara al públic.”

Us deixem amb la fotografia de la Marisa feta a la terrassa de la mateixa biblioteca una tarda de sol radiant. I amb la qual podreu comprovar que realment estem davant d’una dona vital que encantada llueix part del seu premi, que consisteix en un lot de llibres de temàtica LGTBI.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.