Les guanyadores del concurs de febrer visiten la Fundació Joan Miró

El llarg viatge de Joan Miró

L’Ainhoa, l’Eloisa i l’Anna són les guanyadores del concurs de febrer. Ens envien unes simpàtiques fotografies des de les portes de la Fundació Joan Miró. Han tingut l’oportunitat de descobrir l’obra de Joan Miró i s’han endut el llibre El llarg viatge de Joan Miró (Fundació Joan Miró, 2021), de Marta Altés i Gemma Gallardo.

 

 

 

 

 

 

Segur que heu sentit dir alguna vegada allò que cada vida és un món, oi? Doncs la de Joan Miró va ser un univers sencer! Un univers habitat per tota mena d’éssers fabulosos, de colors vius i formes peculiars.

El llarg viatge de Joan Miró és la història d’un nen fascinat per l’art i la natura; un nen que des de ben petit va perseguir un somni amb tossuderia i va acabar convertint-se en un dels artistes més reconeguts d’arreu del món.

La publicació és una aproximació única al recorregut vital de Miró i als processos creatiusque van definir la seva trajectòria artística, i vol donar a conèixer Miró als infants amb un registre proper i a través d’elements quotidians que els permetin identificar-se amb l’artista i l’univers que evoca la seva obra.

Així, la reconeguda il·lustradora Marta Altés ha interpretat l’obra mironiana amb el seu propi llenguatge, tot utilitzant per primera vegada el guaix, en unes il·lustracions excepcionals plenes de detalls, humor i poesia, acompanyades dels textos de Gemma Gallardo.

1 Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.