CONCURS DE JUNY DEL BIBARNABLOC

 
 

En el marc del cicle Parlem amb…, dimecres 19 de juny el periodista i escriptor Manuel Jabois presentarà la novel·la, Malaherba (Alfaguara, 2019), a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles (19h).

Aquest mes sortejarem 2 exemplars signats de la seva novel·la i entrades per a l’espectacle del Sol Picó y la banda Chapicó, d’Animal de Sèquia. Només cal que encertis la pregunta del mes i facis un comentari al nostre blog durant el mes de juny.
 


 

Bases del concurs

PREGUNTA DEL MES

Qui és el protagonista de la novel·la Malaherba, de Manuel Jabois?

IDENTIFICACIÓ

El nom i el correu han de ser els mateixos que els del teu comentari
Responsable del tractament: Les teves dades personals seran tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA. Finalitat del tractament: gestionar els participants del Concurs Bibarnabloc i les comunicacions necessàries per dur a terme la gestió. Legitimació: La base legal pel tractament és el teu consentiment atorgat en omplir el formulari Destinataris de les dades: tret d’obligació legal no es comunicaran a tercers. Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa. Ajuntament.barcelona.cat/proteccio-de-dades

 
Si ets un@ dels guanyador@s del concurs, ens posarem en contacte amb tu. Molta sort!

 

Bibarnabloc Participa-hi i sortiràs guanyant!

La resposta correcta de la darrera edició del concurs va ser:

Quina és la novel·la anterior a Universitat per a assassins que va escriure Márkaris?

Offshore

 

Vols conèixer els guanyadors d’anteriors edicions del concurs?