CONCURS DE FEBRER DEL BIBARNABLOC

 

Aquest mes sortejarem dues entrades dobles pel concert Grans Dones de la Història, de la Banda Municipal de Barcelona, per la sessió de diumenge 10 de març, a l’Auditori. També sortejarem dos exemplars Aquest deu ser el lloc, de Maggie O’Farrell, signats per l’autora.

Si vols guanyar una de les entrades dobles i el llibre, només cal que encertis la resposta del mes i facis un comentari al nostre blog.
 
Concurs Bibarnabloc 2019-02_850px
 
Amb la col·laboració de L’Auditori.

Recorda que si ets usuari de Biblioteques de Barcelona, gaudiràs de promocions i avantatges específics al llarg de la temporada de l’Auditori.

 
Bases del concurs

PREGUNTA DEL MES

A quines dues activistes homenatja el concert Grans Dones de la Història de l’Auditori?

IDENTIFICACIÓ

El nom i el correu han de ser els mateixos que els del teu comentari
Responsable del tractament: Les teves dades personals seran tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA. Finalitat del tractament: gestionar els participants del Concurs Bibarnabloc i les comunicacions necessàries per dur a terme la gestió. Legitimació: La base legal pel tractament és el teu consentiment atorgat en omplir el formulari Destinataris de les dades: tret d’obligació legal no es comunicaran a tercers. Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa. Ajuntament.barcelona.cat/proteccio-de-dades

 

Bibarnabloc Participa-hi i sortiràs guanyant!

La resposta correcta de la darrera edició del concurs va ser:

Qui són els intèrprets de l’obra Afanys d’amor perduts del TNC?
Pep Anton Muñoz i Maria Calvet

 

Els guanyadors del concurs de gener:

Mercè Bonet i Xavier Serra

 

Vols conèixer els guanyadors d’anteriors edicions del concurs?