Velocirepte - 2018

Llistat provisional de carnets d’usuaris que han realitzat els 12 reptes del #Velocirepte18

Un cop acabat el període de vigència de la primera edició del #Velocirepte18, entre tots els participants que han aconseguit realitzar els 12 reptes de lectura abans del 31 de desembre, es sortejaran 3 viatges a París per a dues persones, que inclouen el viatge en tren gentilesa de RENFE SNCF i dues nits d’hotel (en el cas que el premiat sigui menor, el viatge serà per a tres persones) i 3 subscripcions al Diari Ara.
 


 
Aquí podeu consultar la llista provisional de carnets d’usuaris que han aconseguit els 12 reptes. Els usuaris que no surtin a la llista i puguin acreditar mitjançant la presentació de la targeta correctament segellada que han complert els 12 reptes de lectura poden anar a qualsevol de les 40 BibliotequesBCN i demanar ser inclosos al sorteig. El termini de reclamacions s’estableix des del dia 11 de gener i fins el 21 de gener de 2019. Un cop finalitzat aquest termini ja no es podran fer més reclamacions.

pdf
 

Els resultats dels sorteig i els noms dels guanyadors es faran públics en aquesta pàgina web i en la web de Biblioteques de Barcelona abans de finals de gener.

Bona sort a tots els participants que han aconseguit finalitzar els 12 reptes de lectura!
 

Bases Velocirepte18

Bases Velocirepte18