bibarnabloc.cat

Amb l’arribada de la tardor torna el nostre concurs mensual del Bibarnabloc, el blog de recomanacions del fons de Biblioteques de Barcelona. Tornem amb molta energia i ganes de recomanar-vos llibres que siguin un gran descobriment per a vosaltres.

En el concurs que plantegem aquest mes d’octubre sortegem 3 premis molt creatius: tres exemplars del llibre  Barcelona. Fotògrafes/Fotógrafas (Ajuntament de Barcelona, 2020), d’Isabel Segura i tres cursos de l’escola Cursiva de Penguim Random House.

Si vols aconseguir un dels cursos i el llibre, només cal que encertis la resposta del mes i facis un comentari al nostre blog.

Si guanyes ens posarem en contacte amb tu. Molta sort!

Amb la col·laboració de Penguin Random House i Servei de Publicacions de l’Ajuntament de Barcelona

PREGUNTA DEL MES

Barcelona. Fotògrafes/Fotógrafas és el primer llibre que reconstrueix la història de la ciutat a través de la mirada de 21 dones fotògrafes. De quina autora no hi apareixen imatges?

IDENTIFICACIÓ

El nom i el correu han de ser els mateixos que els del teu comentari
Responsable del tractament: Les teves dades personals seran tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA. Finalitat del tractament: gestionar els participants del Concurs Bibarnabloc i les comunicacions necessàries per dur a terme la gestió. Legitimació: La base legal pel tractament és el teu consentiment atorgat en omplir el formulari Destinataris de les dades: tret d’obligació legal no es comunicaran a tercers. Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa. Ajuntament.barcelona.cat/proteccio-de-dades

La resposta correcta de la darrera edició del concurs va ser:

Està especialitzada en músiques urbanes i disposa d’un fons de maquetes enregistrades a l’escena musical de Barcelona des dels anys 80. De quina biblioteca estem parlant?

  • Biblioteca Vapor Vell