CONCURS*

GENER

El passat mes de desembre  Carme Torras, Hernán Migoya i Bartolomé Seguí van visitar l’Instagram i el YouTube de Biblioteques de Barcelona en el marc dels Parlem amb.

És per això que en el concurs que plantegem aquest mes de gener sortegem dos exemplars dels llibres Estimades màquines (Males Herbes, 2020), de Carme Torras i Tatuaje (Norma Editorial, 2017), d’ Hernán Migoya i Bartolomé Seguí.

Si vols aconseguir els dos llibres, només cal que encertis la resposta del mes i facis un comentari al nostre blog.

Si guanyes, ens posarem en contacte amb tu. Molta sort!

PREGUNTA DEL MES

Quina novel·la de Manuel Vázquez Montalbán no ha estat encara adaptada en format còmic?

IDENTIFICACIÓ

El nom i el correu han de ser els mateixos que els del teu comentari
Responsable del tractament: Les teves dades personals seran tractades pel CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA. Finalitat del tractament: gestionar els participants del Concurs Bibarnabloc i les comunicacions necessàries per dur a terme la gestió. Legitimació: La base legal pel tractament és el teu consentiment atorgat en omplir el formulari Destinataris de les dades: tret d’obligació legal no es comunicaran a tercers. Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa. Ajuntament.barcelona.cat/proteccio-de-dades

La resposta correcta de la darrera edició del concurs va ser:

L’editorial Tàber (1967-1971) va ser un intent de crear una editorial pop, a la manera de les editorials franceses. Quin d’aquests tres llibres de Perucho va ser editat per Tàber?
  • La Sonrisa de Eros
La Sílvia i el Julio són els dos guanyadors del concurs del passat novembre. Ja gaudeixen del llibre Coníferes (Quaderns Crema, 2020). En Joel viu a les Walden, una comunitat idíl·lica en plena natura que rebutja les noves tecnologies i advoca per una vida fidel als costums d’abans. Amb el propòsit d’acostar-se a l’Alina, una nouvinguda que el té fascinat, comença a enviar-se cartes a si mateix a casa d’ella.
El Domenico, el Juan Pablo i l’Elena són els tres guanyadors del concurs del passat octubre. Ja estan gaudint del llibre Barcelona. Fotògrafes/Fotógrafas i d’un curs de l’escola Cursiva de Penguim Random House. Les dones fotògrafes han estat moltes vegades oblidades en la construcció de la imatge moderna de Barcelona. Ara les reivindiquem, les d’aquí i les que van venir de fora, perquè també en siguin protagonistes...
Ana Gisela va venir a la biblioteca, ja fa uns dies, a recollir el seu premi que és l’últim llibre de l’Almudena Grandes: La madre de Frankenstein. L’Ana Gisela té estudis en comunicació en l’àmbit social i treballa actualment en projectes de desenvolupament i cooperació internacionals. Viu a Gràcia des de fa uns vuit anys en que va venir del seu país d’origen: Guatemala
La Sandra és la guanyadora del concurs de febrer i ha recollit el seu premi a la biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver. No és la primera vegada que participa al concurs però si la primera vegada que s’emporta el premi. Aquest cop hi han participat ella i la seva mare ja que les dues son lectores d’Almudena Grandes, així que ara, com moltes altres vegades, compartiran lectura.
La Jhenny, és la guanyadora del concurs del Bibarnabloc del mes de gener i ha passat per la Biblioteca Vilapicina a recollir el seu premi. Vam conversar amb ella una estona i ens ha explicat que va arribar de Veneçuela fa més de vint anys i des de fa gairebé sis anys que viu a Nou Barris.
A la biblioteca Sant Pau-Santa Creu hem rebut la visita de l’Àngela, la darrera guanyadora del concurs del Bibarnabloc. L’Àngela és usuària de la biblioteca de Viladecans i ja fa més de vint anys que utilitza el servei de biblioteca pública perquè sempre l'ha considerat totalment necessari. En aquest sentit, li agrada especialment el fet de tenir a l’abast tants llibres de forma gratuïta
La Núria recull el premi a Sant Pau-Santa Creu ja que és una biblioteca que s’estima molt. Quan era estudiant es va fer el carnet en aquesta biblioteca per què al seu barri, Sagrada Família, encara no hi havia biblioteca. En pocs anys la Núria ha observat com s’ha ampliat la xarxa de biblioteques als barris de Barcelona. El servei de les biblioteques el considera molt important per assegurar l’accés a la cultura a tothom.
La Joanna és la flamant guanyadora del concurs del Bibarnabloc del mes de desembre, s'ha endut a casa una panera de Nadal de fruita i verdura i el llibre Mercats de Barcelona: segles XX i XXI, dels autors Genís Arnàs i Matilde Alsina.