Felicitats al guanyador del concurs del Bibarnabloc!

En Xavier és un lector afortunat! La seva passió per la lectura ha estat recompensada per segon cop amb el premi del concurs del Bibarnabloc del mes de desembre. En Xavier va respondre correctament a la pregunta “Quina biblioteca disposa d’un fons especialitzat en restauració i hostaleria? (la resposta és la Biblioteca Barceloneta -La Fraternitat) i ens vam posar en contacte amb ell per comunicar-li que podia escollir la biblioteca on aniria a buscar el seu obsequi, novel·la La cuinera de Coia Valls. Com que la seva biblioteca de referència és la biblioteca Francesc Candel,  vam aprofitar la seva visita per recollir el premi per conèixer-lo una mica més.

En Xavier és una capsa de sorpreses: ens comenta  que va descobrir el bloc de les biblioteques mitjançant el butlletí mesbiblioteques, i des d’aleshores, el consulta un cop al mes per agafar idees per les seves lectures. En Xavier  ens confessa que, tot i que es dedica professionalment a l’enginyeria,  ell també és escriptor, i que fins i tot  ha enviat material  al concurs de relats curts de TMB. La seva font d’inspiració? Les persones que veu en el seu dia a dia i una curiositat natural que el porta a fabular sobre què passa a les seves vides. Quan li comentem la possibilitat d’encetar un projecte més ambiciós (una novel·la?), en Xavier somriu amb timidesa i diu “Potser algun dia…”

Mentre s’acaba de decidir, en Xavier seguirà llegint novel·les d’autors com Quim Monzó, un dels seus favorits pel seu sentit de l’humor, i gaudint dels avantatges de fer servir les biblioteques públiques. Des d’aquí volem agrair en Xavier la seva bona disposició i el seu somriure contagiós. Felicitats!

 

En Xavier, triant la seva pròxima lectura...
En Xavier, triant la seva pròxima lectura…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.