Gemma, la guanyadora del concurs de febrer al Bibarnabloc


 
La Gemma arriba tan bon punt la Biblioteca Camp de l’Arpa obre portes, havíem quedat prèviament i la seva puntualitat és londinenca. S’identifica com la guanyadora del concurs del Bibarnabloc del passat mes de febrer i, com si ens coneguéssim de tota la vida, comença a explicar-nos coses.

Fa quinze anys que té el carnet de Biblioteques, se’l va treure a la Biblioteca Sagrada Família, i tot i que avui dia encara n’és usuària i hi va habitualment, també li agrada voltar per la Biblioteca del Clot i sobretot per aquí, per Camp de l’Arpa. ‘És que sóc molt inquieta‘, ens explica, ‘i curiosa i moguda i m’agrada… investigar!, així en el sentit ampli del terme‘. És per això que si quelcom li desperta l’interès, no dubta a endur-s’ho en préstec, un DVD, un CD, una revista, ‘i els assajos, especialment‘, el que sigui mentre li desperti el cuquet. De la mateixa manera, així ha estat com ha descobert el concurs del Bibarnabloc.

Ens confessa que no coneixia el bloc de Biblioteques de Barcelona, però que hi va arribar saltant d’una pàgina web a l’altra i que va decidir provar sort. Guanyar el premi, ens diu aleshores, l’ha sorprès ben gratament. La novel·la que li regalem, Aquest deu ser el lloc, de Maggie O’Farrell, no l’ha llegida i tampoc coneix l’autora, però creu que té bona pinta i li fa molta il·lusió que estigui dedicada. Pel que fa al concert a l’Auditori, l’altre premi que se li va regalar, ens explica així mateix que tampoc hi havia estat mai a l’Auditori, però que l’experiència va ser única, ‘literalment corprenedora!‘.

Gemma, enhorabona!
 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.