2020-01-Guanyadora

La Jhenny, és la guanyadora del concurs del Bibarnabloc del mes de gener i ha passat per la Biblioteca Vilapicina a recollir el seu premi.

Vam conversar amb ella una estona i ens ha explicat que va arribar de Veneçuela fa més de vint anys i des de fa gairebé sis anys que viu a Nou Barris.

Actualment està desenvolupant el seu projecte personal i laboral relacionat amb l’assessorament i el desenvolupament personal i ens ha explicat que els recursos i serveis que ofereixen tant la Xarxa de Biblioteques de Barcelona com Barcelona Activa li han estat de gran ajuda.

Li hem preguntat sobre com veu i com utilitza les biblioteques, i ens comenta que darrerament va a la biblioteca a buscar llibres de coneixements que l’ajudin en el seu projecte professional, i que, per tant, l’interessa consultar llibres científics i també els que parlen sobre emprenedoria. Però també ens ha explicat que anteriorment li agradava perdre’s per la sessió de música i d’aquesta manera ha pogut descobrir nous cantants i gèneres musicals així com visualitzar documentals que potser són més desconeguts.

No fa massa que va descobrir el Bibarnabloc i ja se l’ha afegit a “favorits”, en consulta sobre tot la part de coneixements i li agrada estar al cas de les activitats i propostes culturals que es fan a les biblioteques.

També li hem preguntat sobre l’ús del llibre digital i ens ha confessat que tot i ser informàtica de professió i utilitzar les xarxes socials, segueix preferint llegir en format paper.

Moltes gràcies per l’estona que vas compartir amb nosaltres, esperem seguint-te veient per la biblioteca i molts èxits en el teu projecte d’emprenedoria.
 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.