Mireia, segona guanyadora del concurs d’octubre

Mireia Alós, GUANYADOR BIBARNABLOC

Mireia Alós ha guanyat un exemplar del llibre La Rambla, de Cristina Curtó i dues entrades dobles per a l’obra de Josep M. De Sagarra La Rambla de les Floristes, al TNC (9 de novembre). Ha vingut a Can Fabra a recollir el llibre il·lustrat. El fulleja i es posa contenta, no sabia que era un llibre guia de sketch i li agrada molt!
 
Per què has escollit Can Fabra? (Sabrem si és una usuària habitual quan vingui…)

La Mireia és una usuària ‘habitual’ de Can Fabra, viu al barri.

 

Ets usuària de les Biblioteques. Quin és el servei que més t’agrada?

Explica que els serveis que més li agraden són: el més clàssic, el préstec de llibres; la secció de revistes; el servei de préstec de jocs de taula; i l’oferta d’activitats per les seves filles que ofereix l’American Space BCN. La Mireia té dues filles: la petita gaudeix dels tallers regulars que es realitzen a l’AS BCN; i la filla gran, per segon any consecutiu, torna a participar al concurs Technovation Girls. Enguany l’American Space BCN amplia sessions de treball, seran els dimecres o els dissabtes. Technovation Girls és un concurs internacional de tecnologia i emprenedoria on participen noies (10 a 18 anys) d’arreu del món.
 
Havies participat abans al concurs?

Sí, aquesta no és pas la primera vegada que hi participa. Sí, és la primera vegada que guanya.

 

La Rambla de les Flors: (Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat)

Com ha anat al TNC? Has gaudit de l’obra?

La Mireia va gaudir molt de l’obra. Comenta que les entrades eren molt bones. El premi li va fer una il·lusió especial perquè quan era més jove havia vist la producció de TV3 (1986) d’aquest clàssic de Josep Maria de Sagarra, protagonitzat per Rosa Maria Sardà, i en tenia molt bon record perquè li havia agradat molt.

 

Quina és la teva vinculació amb la Rambla?

Ara ja no hi va tant. Durant la seva època d’estudiant va gaudir molt de la Rambla perquè hi estudiava a prop. Ara ha canviat molt, ja no és com abans. Només s’hi passeja per Sant Jordi i algun dia excepcionalment.

 

Alguna recomanació de lectura, cinema o música?

La Mireia ens recomana llegir qualsevol llibre de Paul Auster, ‘sempre va bé’. També ens diu que quan ha entrat a la biblioteca ha vist que tenim exposat Assaig sobre la ceguesa del José Saramago… Diu que ha pensat que una altra novel·la de Saramago que recomanaria, que va bé pels temps que corren, és Assaig sobre la lucidesa.
 

Aprofitem per recomanar-vos l’exposició que tenim ara mateix a la biblioteca:

Gràfiques a ritme fort: exposició de cartells i altres artefactes gràfics de Münster Studio
 

Gràfiques a ritme fort can fabra
 

1 Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.