Bona entrada d’any a la segona guanyadora del concurs de Nadal, l’Angelina González

Guanyadora 2014-01Tal i com vam quedar, l’Angelina González es presenta a les 19:30h a la Biblioteca  Poblenou-Manuel Arranz per a recollir el seu premi, amb una alegria encomanadora. Ja ens ho deia als correus previs “Em fa molta il·lusió recollir aquest premi”, i ho repeteix també en aquest moment, a més d’afegir “aquest premi és un bon començament d’any 2014”.

No recordo com vaig arribar al Bibarnabloc. Crec que va ser a través d’un dels correus electrònics que rebo de les biblioteques”, comenta l’Angelina. I des d’aquest moment ens posem a parlar de la seva relació amb biblioteques públiques: usuària de la Biblioteca del Poblenou des de la seva inauguració, com a bona veïna del barri, però també n’ha fet molt d’ús de la Biblioteca Xavier Benguerel, particularment del seu Club de Lectura  (“si no recordo malament, era la directora qui portava el club i m’agradava molt com ho feia”).

Quan veu el premi es queda parada, “què bonic el paquet!”, i quan l’obrim, “quins llibres més bons!” (Per a mi és la primera vegada que dono un premi d’aquest, certament la selecció de llibres és molt atractiva i crec que a tots dos ens va venir aquelles ganes de llegir un bon llibre veient-los).

On vols fer-te la fotografia per què els lectors de Bibarnabloc et vegin?
No ho sé. Tens alguna proposta?
Quin és el teu escriptor preferit?
M’agrada molt l’Elvira Lindo… m’he llegit alguns dels seus llibres, però sobretot m’agrada les seves columnes als diaris.— Això també li passa amb el Juan José Millás, em comenta més tard.
Aquests dos m’agradaria llegir-me’ls —Tot traient Lo que me queda por vivir i Una palabra tuya.

Infermera de professió, molt propera en el tracte i vestida amb colors que transmeten positivitat, es dedica a la promoció, difusió de la salut i estudi de les necessitats de la comunitat envers aquesta. Explicant-me la seva feina, comença a pensar en veu alta: “Les biblioteques són un equipament molt i molt potent, estaria molt bé col·laborar per saber-ne més sobre les necessitats envers la salut que tenen els diferents membres de la comunitat que serveixen”. Així que parlem d’aquest tema durant un bona estona. “Estaria molt bé de col·laborar!”, conclou.
 

5 Comments

  1. “Escuchar” els textos escrits en català en pronunciació castellana fa gràcia. però… no hi ha un aplicatiu en català? 😛

    • Hola Amèlia, malauradament aquest programari d’accessibilitat, el Readspeaker, de moment no té versió en català i per això fa aquesta pronúncia estranya.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.