Hamlet: revista d’arts escèniques

Hamlet : revista de les arts escèniques. Tarragona: Arola, 2010

El passat 2010 l’editorial Arola es va atrevir a publicar una nova revista mensual dedicada exclusivament a les arts escèniques. Dic “atrevir” perquè, tal com estan les coses, arriscar-se a publicar una revista tan especialitzada i a l’abast de poques butxaques (el preu de 6 € el podríem considerar una mica car) és un gran atreviment, no ho creieu així?

Amb un format atraient, de 24 x 33 cm, a color i amb un paper on destaca el pes i la textura (i per què no dir-ho: l’olor!), la revista té un estil modern i combina textos amb magnifíques fotografies, algunes d’elles veritables obres d’art.

Hamlet, és un tipus de revista que tot amant de les arts escèniques i els professionals d’aquest àmbit haurien de conèixer i de la qual les entitats, les escoles, les biblioteques, etc. amb vinculació amb el món teatral i escènic haurien de disposar en el seu fons.

I què en penseu del nom? Jo simplement el trobo encertadíssim. Quin personatge més clàssic i conegut universalment que Hamlet hi ha?
Un nom propi contundent i amb tanta personalitat com aquesta revista que esperem que segueixi endavant i no es debati entre “ser i no ser? Aquesta és la qüestió”.

2 Comments

  1. Jo vai tenir a les mans el número 0 i també vai pensar que era un gran atreviment, però, com diria el Sabina, bendita locura! I una sort poder-la trobar a les biblioteques.
    Molt bona recomanació Nora!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.