BSO per estudiar 2015

BSO per estudiar 2015

Aquest és un missatge per als estudiants que passeu per la biblioteca i que, aquesta setmana, encareu les darreres nits d’estudi que us duran a l’èxit ben guanyat o, si la sort no hi acompanya, a un merescudíssim descans després de tant d’esforç.

Nosaltres, els bibliotecaris de la biblioteca Xavier Benguerel, sabem que ben poca cosa podem fer per ajudar-vos en l’esprint final; pocs sou els qui passeu pel taulell, encalçats pel rellotge com el conill blanc de l’Alícia, per demanar-nos la bibliografia que al començament del curs teníeu el bon propòsit de consultar. Per això hem pensat a fer-vos més agradable l’estona d’estudi a les nits, quan quedeu només vosaltres, el silenci i els apunts a sota dels vostres ulls. Llavors, abans o després, us vindrà un moment de desconnexió, d’aixecar la vista dels papers i deixar-la perdre per les pantalles apagades dels ordinadors, pels taulells buits, pel més imperceptible i insignificant dels senyals que l’ús i els anys han deixat sobre el mobiliari.

I allà, enganxat a la taula, trobareu aquest paper que l’avorriment, la desesperació o la curiositat us faran llegir: la nostra contribució al vostre temps d’estudi en forma de recull musical, d’hores de música que us poden acompanyar només escanejant uns codis QR. Aquests us portaran a les quatre llistes del Soptify de la biblioteca que hem creat per al vostre temps d’estudi, o per quan us vingui de gust escoltar-les. Música de fons per relaxar-vos, perquè us ho agafeu amb calma, per posar una mica d’acció als paràgrafs més avorrits dels vostres apunts (recordeu que som especialistes en bandes sonores i que en tenim centenars a la biblioteca!) o per deixar anar el pensament cap a la vostra parella o cap al primer dia de platja que heu pensat passar amb el vostre estimat… Esperem que us agradin i molta sort als exàmens!

MÚSICA DE FONS

4 Comments

  1. A mi magrada escoltar audios de gatets maullant per estudiar, pero probaré aquesta música a veure que tal!

  2. A mi m’encanta escoltar música de fons relaxant o clàssica quan estudio, sobretot, quan he de dedicar hores i hores a estudiar més d’una assignatura. Em sembla una molt bona idea la que heu tingut compartint música de fons per a estudiar i d’altres gèneresper fer de l’estudi un moment molt més agradable. Gràcies a tots!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.