cicles_musica-pels-teus-ulls-portada

inedit_cobertaweb_baixa

Castanardo, Toni (ed.)
In-Edit: made in Barcelona: una historia sobre el documental musical

Barcelona: Comanegra  Ajuntament de Barcelona, 2016

Primeres pàgines (PDF)

 
El documental musical va néixer a mitjan anys seixanta com a plataforma per explicar històries humanes i artístiques amb la música i el cinema com a fil conductor. Un recorregut que ha anat agafant embranzida gràcies, en part, al festival In-Edit, que ara compleix 15 anys, i avui dia ja és una realitat: ha arrelat un gènere que ens emociona i ens diverteix, i, sobretot, del qual aprenem cada any a Barcelona.

Durant aquest mes d’octubre podrem aprofundir en aquest gènere a les biblioteques, amb el cicle temàtic Música pels teus ulls. Les xerrades del cicle seran a càrrec d’Uri Altell (fundador d’In-Edit) i l’editor del llibre, Toni Castarnado. També comptarem amb la presència de convidats com Joan S. Luna, David Moreu i Nick Hall. Esteu tots convidats i convidades!

Ara amb el carnet de biblioteques també  podem accedir a documentals musicals en línia. Es tracta d’In-Edit TV, que ofereix el més destacat del documental musical des de l’any 2003. A la plataforma s’hi poden trobar molts dels documentals que s’han projectat en les diferents edicions del Festival IN-EDIT, així com novetats exclusives.
 

Música pels teus ulls
 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.