Runaway: a twist of fate

Runaway: a twist of fateRunaway: A twist of fate.
Pendulo: Focus, cop. 2010

Tercera part de la popular saga d’aventures Runaway on acompanyarem els protagonistes, Brian i Gina, a través dels Estats Units i visitarem  més d’un centenar d’emplaçaments per a poder resoldre els misteris plantejats.

El plantejament del joc parteix d’un excel•lent guió que ben bé podria ser l’argument d’una gran pel•lícula. Brian és detingut per l’assassinat del coronel Kordsmeier en una illa de Hawaii però mai és jutjat donat que es posa en dubte la seva salut mental. Finalment, Brian mort quant intenta escapar del centre psiquiàtric en el qual fou internat. Gina, però, no es creu ni una sola paraula de la versió oficial i inicia una investigació per a resoldre l’assassinat del coronel i la dubtosa mort de Brian. 

Al llarg del joc s’hauran de solucionar un bon grapat de trencaclosques de diversa dificultat, els quals ens permetran avançar a la següent ubicació tot aclarint la investigació.
Aquesta espectacular aventura conté els principals elements del cinema de gènere negre i dels thrillers, juntament amb diàlegs carregats d’humor i uns gràfics espectaculars.

Si us agraden les aventures gràfiques i el cinema  aquest és el vostre videojoc!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.