Ana Isabel Ramiz la guanyadora del concurs del Bibarnabloc del mes de març

Ana Isabel Ramiz - Guanyadora Concurs 2017/04

La guanyadora del premi del Biblarnabloc del mes de març és l’Ana Isabel Ramiz, li entreguem el llibre Cuando el diablo salió del baño, de la Sophie Divry.
 
Ana Isabel Ramiz - Guanyadora Concurs 2017/04
 

– Com vas conèixer el Bibarnabloc?

A través del butlletí Mesbiblioteques, llegint les activitats que feien al Kosmopolis, ja que m’agrada molt l’escriptor Ian McEwan i participava en aquesta edició. Aquesta informació em va portar a l’enllaç del Bibarnabloc i al concurs, i em vaig animar a participar-hi.
 

– Havies participat abans al concurs?

És la primera vegada que hi participo i he tingut sort. A més a més estudio francès i com que l’autora del llibre és la Sophy Divry em va semblar interessant.
 

– Ens pots recomanar algun dels últims llibres que has llegit? 

Us recomano dos llibres que he llegit recentment en francès: Trois Femmes puissantes de Marie Ndiaye (també el podeu trobar traduït al català Tres dones fortes) i L’Invention de nos vies de Karine Tuil.
 

portades
 

-Ets usuària de la biblioteca?

Sí, tinc la feina a prop i vinc sobretot a consultar i endur-me en préstec llibres d’idiomes, abans havia estudiat anglès i català, i ara francès. També he vingut sovint a utilitzar els ordinadors i a participar en els cursos del Cibernàrium, així com a les xerrades i presentacions de llibres.
 

1 Comment

  1. Sóc l’ Eva, fins fa poc em podíeu trobar a la biblioteca Can Rosés. Avui, amb una mica de nostalgia per el seu recent tancament, espero impacient l’obertura de la nova biblioteca Montserrat Abelló, és una gran notícia pel barri. Amunt la lectura!!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.