FRANCIS, Sangma; FENG, Lisk il. Everest

FRANCIS, Sangma; FENG, Lisk il. Everest

FRANCIS, Sangma / FENG, Lisk il
Everest

Barcelona: Cruïlla, 2019

 
Estem assistint a una autèntica explosió pel que fa a l’edició de llibres de coneixements o de no ficció per a infants. S’editen llibres fantàstics i són tan atractius que es fa difícil no obrir-los, mirar-los, llegir-los i gaudir-los.

Edicions molt cuidades, formats imponents, elements que aporten valor afegit… però malgrat això, en la majoria dels casos són llibres que recullen molta informació però sense aprofundiment de coneixement, ideal per a nenes i nens amb ments curioses, que faciliten la lectura en no requerir que aquesta sigui continuada però que no proporcionen prou informació sobre el tema que tracten.

Per això crec que Everest és un llibre que val la pena ressenyar.
 

FRANCIS, Sangma; FENG, Lisk il. Everest
 
Que vols saber-ho tot sobre la muntanya més alta de la Terra? Aquest és el teu llibre.

Geologia, ecosistemes, llegendes, mitologia, folklore, pobles que hi viuen, expedicions, la seva evolució i les seves conseqüències… informació sobre l’Everest des de tots els punts de vista.

Il·lustrat amb una paleta de colors limitada però amb una maquetació molt gràfica: amb destacats, il·lustracions a doble pàgina, molts peus de foto, esquemes, aclariments de conceptes, cronologies, glossaris i fins i tot una petita bibliografia.

Un llibre que podria ser útil tant per a estudiants de cicle mitjà com de primers cursos de l’ESO i amb el que no necessitareu completar informació.

Fa uns mesos l’Everest va ser notícia per una excessiva afluència de visitants que va acabar en tragèdia, això va portar a les autoritats del Nepal a aprovar una normativa de control d’accés per evitar el col·lapse.
 

everest_basecamp_above-1_1800x1779
 
En aquesta mateixa línia trobareu un altre llibre sobre el riu Ebre.
 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.