Henry Marsh
Henry Marsh

Dijous, 18 d’abril, a les 18.30 h, a la Biblioteca Jaume Fuster

Cal inscripció prèvia

En aquest diàleg moderat per Eva Piquer, Henry Marsh conversarà al voltant de les seves memòries, Al final, asuntos de vida o muerte (Ediciones Salamandra, 2023). Marsh indaga en el que succeeix quan algú que ha lluitat en primera línia contra el càncer s’enfronta amb el que podria ser la seva sentència final.

Hi col·labora: Ediciones Salamandra

Coberta de Al final asuntos de vida o muerte

MARSH, Henry

Al final, asuntos de vida o muerte

Barcelona: Ediciones Salamandra, 2023

Biblio Digital

L’autor, neurocirurgià de professió i tota una vida dedicada a la investigació, narra en primera persona l’experiència de rebre un diagnòstic de càncer en estat avançat, i explica la seva reacció davant aquesta situació difícil.

Henry Marsh va cursar Ciències Polítiques, Filosofia i Economia a la Universitat d’Oxford, abans d’estudiar Medicina al Royal Free Hospital de Londres. Va entrar al Col·legi Real de Cirurgians el 1984 i va exercir, durant més de trenta anys, d’especialista en neurocirugia en l’Atkinson Morley del St. George’s Hospital de Londres fins que es va jubilar el 2015. El seu primer llibre, Sobretot no facis mal, va obtenir el PEN Ackerley Prize i el South Bank Sky Arts Award, es va convertir en un èxit de vendes internacional i es va traduir a més de trenta idiomes. Confesiones, la seva segona obra, va ser finalista del National Book Critics Circle Award en l’apartat de biografies. A més, el doctor Marsh ha protagonitzat dos documentals (Your Life in Their Hands, guanyador del premi Royal Television Society Gold Medal, i The English Surgeon, que va guanyar un Emmy) i va ser nomenat Comanador de l’Ordre de l’Imperi Britànic el 2010.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.