Entrevistem a la Mireia, guanyadora del concurs d’abril del Bibarnabloc

Foto de la guanyadora del concurs d'abril del Bibarnabloc

La Mireia ha guanyat el concurs del Bibarnabloc per primera vegada i està molt contenta amb el seu premi. Ens ha respost a aquestes preguntes a la Biblioteca Jaume Fuster:

Què llegeixes habitualment?

M’agrada llegir novel·la, assaig i també alguna cosa de poesia. Recomano Colm Tóibín, Margaret Atwood i Manuel Astur. Soc una gran lectora i llegeixo més d’un llibre alhora.

Què és el que més t’agrada de les biblioteques?

M’agradaria assenyalar que són equipaments amb molta llum, on es pot seure i llegir  qualsevol document tranquil·lament. També vull destacar la facilitat per agafar documents en préstec i retornar-los a través de les bústies de 24 hores. Les activitats em semblen molt interessants, com ara, els clubs de lectura.

Què milloraries de l’oferta bibliotecària?

El servei que ofereixen les biblioteques és difícil de millorar. El personal és molt amable i de gran utilitat el poder aconseguir llibres d’altres biblioteques i que te’ls portin a la biblioteca més propera. Així que en general estic satisfeta amb el servei.

Ens pots dir algunes paraules sobre el sentit crític que proporciona llegir?

Llegir serveix per defugir del dia a dia, per obrir la ment, per oblidar els problemes, per entretenir-se. En global, és una experiència molt enriquidora.

1 Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.