En Ring 1-2-3 i el món nou / Emili Teixidor, Philip Stanton. Barcelona : Destino, 2003

Visió del món en que vivim des de la perspectiva d’un nen que ja se’n fa idea. En Ring 1-2-3 té ganes de ser únic i diferent, amb un curiós desig de canviar tot allò que l’envolta. Un món de somnis i fantasia on tot és perfecte.

El primer de tot que vol canviar és el seu nom. Vol tenir un nom diferent i nou, i el que es posa és Ring, perquè és un nom cridaner com un timbre, i afegir 1-2-3 perquè així semblarà la matrícula d’un cotxe.

Idees com: “la gent que té molta feina treballarà menys per tenir temps per jugar, passejar…. i els que tinguin poca feina, ajudaran als enfeinats”, sorgeixen d’un nen que desitja el mateix que tothom: un món utòpic. És conscient de les coses que es poden fer per millora la societat i no li falta imaginació.

Què canviaríeu vosaltres?….

Emili Teixidor
Philip Stanton

 

 

 

 

 

 

La publicació, editada en castellà i en català, és un àlbum d’il·lustracions on predominen els colors vius i alegres. El text és obra de l’escriptor Emili Teixidor. Les il·lustracions són de Philip Stanton. Aquest llibre va ser el guanyador del XXIII Premi Destino Infantil Apel·les Mestres.

Aquest dijous 15 de setembre a les 18h a l’Espai Rotonda de les Biblioteques de Barcelona de la Setmana del Llibre en Català, podreu veure l’espectacle inspirat en aquest conte. Estarà a càrrec de Gina Clotet.

1 Comment

  1. El desig del Ring de fugir o canviar el món coincideix amb el significat d’uns versos de Baudelaire: No importa dónde, no importa dónde / con tal de que sea fuera de este mundo.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.