III Jornades Gokuraku

II Jornades Gokuraku
 
El divendres 4dissabte 5 i diumenge 6 de maig, se celebra a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra la tercera edició del Gokuraku, el paradís de l’otaku: unes jornades sobre el manga i la cultura japonesa.

Un conjunt d’activitats per a totes les edats que ocuparan dues plantes de la biblioteca: xerrades, masterclass, tallers, projeccions, exhibicions, concerts, balls, concursos, cosplays i molt més, acompanyat d’una fira d’autors de manga i entitats sobre la cultura japonesa en general.

 
Perquè us feu a la idea, trobareu:
 

  • Masterclass de dibuix “concept de personatges manga”, dos tallers d’introducció al japonès (Katakana i Kanji), de manga, de maquillatge i efectes especials per a Cosplays, i de yukatas.
  •  

  • Diferents espais temàtics: un espai de reiki, de jocs de taula tradicionals japonesos, d’origami, kamizumo i hanafuda, fanalets, orelles de gat i màscares, i de FOW. Fins i tot, una jornada de jocs de rol (BattleRoyale).
  •  

  • Concerts: de tambors taiko a càrrec de Matsuri Taiko, de música J-Pop, i de cançons pròpies i covers d’anime (MintCrow i MancosSix) i balls d’idols.
  •  

  • Xerrades temàtiques: dues xerrades sobre viatges “Viatges de manga i anime” i “Viatjar al Japó”, “25 anys de manga a Espanya”, “Com crear els props i materials per als cosplays” i una trobada amb Mark Ullod, actor de doblatge, veu de One Piece, Detectiu Conan (Mouri), entre altres.
  •  

  • Concursos de karaoke i cosplay. I un campionat de Pokémon

 


 

L’acompanyarà una exposició de gran format sobre el turisme del manga i l’anime: “Seguint les petjades dels nostres herois i heroïnes”, la qual repassa els llocs reals on passen les històries més emblemàtiques. La mostra podrà visitar-se fins al 9 de juny. Durant les Jornades s’organitzaran diverses visites guiades a l’exposició.
 

Expo el-turisme del manga i anime Gokuraku
 
Durant les Jornades també podrà visitar-se “MicroJump-Toei exhibition: els objectes més desitjats pels fans” una exposició d’objectes de col·leccionisme (litografies, storyboards, fotogrames i altres productes originals de diversos animes.).

Podeu consultar tota la programació en aquest PDF:

Diptic III Jornades Gokuraku
 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.