Konigsberg, Bill. Abiertamente hetero
Konigsberg, Bill. Abiertamente hetero
Konigsberg, Bill
Barcelona: Kakao Books, 2020

Per commemorar el dia internacional de l’orgull LGTBI, es recomanarà una novel·la que gira entorn de l’homosexualitat i l’esport.

En Rafe està cansat de ser el noi gai del poble. Per aquest motiu decideix marxar i fer el darrer any d’institut en una acadèmia masculina, on no el coneixerà ningú, amb la intenció de no confessar l’orientació sexual per evitar-ne l’etiqueta.

A l’inici del curs, tot funciona com ho havia pensat en Rafe, més endavant es farà amic d’en Ben, un altre nouvingut a l’internat. Ambdós juguen a futbol i són bons jugadors. Com més es coneixen, més amics es fan, fins que en Rafe desenvolupa sentiments amorosos. Podrà en Rafe confessar al Ben els seus sentiments reals? Podrà en Rafe ocultar la seva orientació sexual?

Bill Koningsberg (Nova York, 1970) era periodista esportiu fins que va decidir entrar en el camp de la literatura juvenil de temàtica LGTBI, Abiertamente hetero es va publicar el 2013, va ser la seva segona novel·la publicada. Aquesta va ser la novel·la que li va donar més reconeixement de crítica i públic lector. També, és l’única novel·la de l’autor que es pot trobar traduïda a les llibreries i biblioteques catalanes. L’any 2016, l’autor va publicar una seqüela d’Abiertamente hetero anomenada Honestly Ben. Aquesta obra encara no s’ha traduit.

Des del Bibarnabloc es vol agrair la gran feina de l’editorial independent Kakao Books, especialitzada a publicar novel·les juvenils LGTBI inèdites a les llibreries de casa nostra.

Bill Konigsberg
Bill Konigsberg

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.