Cinema asiàtic

Cinema asiàtic
 
Des que Ang Lee va revolucionar el gènere de les arts marcials amb el film Tigre i drac, el cinema oriental ha anat guanyant fama a Occident. Aquest cicle vol canviar la nostra mirada sobre aquest cinema i convidar-nos a anar més enllà dels tòpics, perquè puguem gaudir d’una nova cinematografia i que aquestes pel·lícules es converteixin en una porta d’entrada a una cultura tan llunyana i, alhora, tan propera a la nostra.

La guia de lectura que us presentem inclou una selecció de documents que tracten de cinema asiàtic, el tema en què se centren les xerrades del cicle Una mirada al cinema asiàtic que tindran lloc durant el mes de febrer a diverses biblioteques de la ciutat. Aquests documents, que podeu trobar a les Biblioteques de Barcelona, us ajudaran a aprofundir en els aspectes tractats en cada xerrada i a complementar-los.

 
https://issuu.com/bibliotequesbcn/docs/una-mirada-al-cinema-asiatic
 

1 Comment

  1. Una gran oportunidad de descubrir y acercarse a Asia a través de su cinematografía, donde descubrir nuevos talentos o volver a disfrutar de directores ya consagrados.
    Este festival siempre me deja con buen sabor de boca

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.