Ara que ve el bon temps, ve de gust sortir i fer una excursió. Us convidem a visitar el bosc, un lloc on viuen moltes criatures diferents i on tenen lloc milers d’aventures impressionants. Que no us ho creieu? Doncs doneu un cop d’ull a totes les pel·lícules que us recomanem. Les teniu disponibles a la plataforma eBiblio, cliqueu l’enllaç i gaudiu d’una sessió de cinema en família “acampats al bosc”.

 


El secreto del libro de Kells

TWOMEY, Nora
Madrid: Karma, DL 2011

ebiblio

En Brendan és un jove monjo de dotze anys que viu a Irlanda al segle IX. Un dia arriba a l’abadia un mestre que custodia un llibre màgic inacabat. En Brendan s’endinsarà al bosc per intentar acabar-lo.


Bichos, una aventura en miniatura

LASSETER, John
Madrid: Prisanoticias, cop. 2017

ebiblio

Una formiga contractarà un grup d’insectes perquè l’ajudin a salvar el seu formiguer d’un grup de llagostes. El grup contractat resultarà ser una companyia de circ.

 


El corazón del roble

RAMÓN, Ricardo
Madrid: Karma, DL 2012

ebiblio

A la Muntanya del Drac comencen a baixar, de sobte, les temperatures. Un petit elf, que és el guardià d’un bosc que s’està morint, suplicarà els déus que l’ajudin, els quals ho faran, però d’una manera sorprenent.


El senyor Branquilló i l’escombra voladora

JASPAERT, Jeroen
Barcelona: Rita & Luca Films, DL 2018

ebiblio

El senyor Branquilló s’endinsarà en una aventura a través de les quatre estacions. Tornarà a casa a temps per Nadal? També coneixerem una bruixa molt simpàtica i la seva escombra màgica.

 


El Grúfal

SCHUB, Jakob
Barcelona: Rita & Luca, DL 2018

ebiblio

Un ratolí molt eixerit s’escapolirà d’un mussol, una serp i una guineu que se’l volen menjar dient que va a sopar a casa del Grúfal. Però, què és un Grúfal?


Winnie the Pooh. Una primavera con Rito

BLINKOFF, Saul Anfrew
[S.l.]: Disney, cop. 2012

ebiblio

S’acosta la Pasqua i tots els amics del bosc esperen els seus ous de Pasqua, però en Conill no vol celebrar res fins que no estigui tot ben net. El petit cangur l’ajudarà a compartir les celebracions.

 


Brave (Indomable)

ANDREWS, Mark
[S. l.]: Pixar : Disney, cop. 2012

ebiblio

La rebel Merida decideix trencar una antiga tradició sagrada pel seu poble. Això desencadenarà el caos i una màgia molt desafortunada.


Espíritu del bosque

RUBÍN, David
Barcelona: Manga, DL 2008

ebiblio

Un home de negocis vol construir una carretera i la senyora D’Abondo veu l’oportunitat de desfer-se del bosc. Uns talps i un ratolí volen fer-li front i despertaran “l’esperit del bosc”.

 


Winnie the Pooh

ANDERSON, Stephen J.
Madrid: Prisanoticias Colecciones, DL 2018

ebiblio

Quan el petit ruc perd la seva cua, el Mussol envia tota la colla d’amics a buscar-la i també a salvar en Christopher Robin d’un possible perill.


Corb Mitjonet: la gran cursa

MÜNCHOW-POHL, Ute von
Madrid: Flins & Pinículas, DL 2016

ebiblio

Sense voler, en Corb Mitjonet destrueix totes les provisions per l’hivern dels seus companys del bosc. Voldrà guanyar una cursa de cotxes per reposar les provisions amb els diners del premi. Aprendrà què vol dir l’amistat, el treball en equip i la responsabilitat.

 


El diari de la Florentina

MARTYN, Janusz
Barcelona: Pack Màgic, DL 2018

ebiblio

La Florentina és una musaranya que, amb la seva família, arriba nova a un poblet del bosc. Allà farà nous amics i aprendrà un munt de coses comprovant per ella mateixa, encuriosida, tot allò que li expliquen els adults.


La gran película de Piglet

GLEBAS, Francis
Madrid: Buena Vista, DL 2003

ebiblio

En Piglet se sent inferior perquè els seus amics li han dit que és massa petit per ajudar-los a recollir mel. Entristit, en Piglet desapareix i tota la colla el buscarà i veurà que, encara que sigui petit, ha fet grans coses.

 


Franklin i el tresor del llac

[S.l.]: Universal Estudios, 2008

ebiblio

La tieta Lucie, una important arqueòloga que busca tresors, recorda que ella en va enterrar un quan era petita. En el moment que la tieta cau malalta, en Franklin, els seus amics i la mateixa tieta s’endinsen al bosc per trobar la capsa que potser la guarirà.


Gordon i Paddy

HAMBÄCK, Linda
Barcelona: Pack Màgic, 2019

ebiblio

El gripau Gordon és el cap de policia del bosc i està a punt de retirar-se. Haurà de trobar un digne substitut i la rateta Paddy sembla ser la millor aspirant. Junts resoldran el cas de la desaparició de les nous de l’esquirol, l’últim cas d’en Gordon.

 

Si tens qualsevol dubte amb l’eBiblio pots contactar amb el Servei d’atenció a l’usuari a través d’aquesta bústia de correu electrònic:

e-biblio.cultura@gencat.cat
 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.