Arnold, Tedd. Ecs! m’he empassat la supermosca. Barcelona : Beascoa, 2007

Amb les primeres calors arriben les mosques, i entre elles la supermosca: no és una mosca qualsevol, és la mascota d’en Gus, gràcies a la qual han guanyat el premi per la mascota més llesta de l’escola. En aquesta ocasió, la supermosca acompanya en Gus a visitar l’àvia que viu a la granja.

Descobrirem la increïble capacitat deglutidora d’aquesta ferma senyora per amor a la mascota del seu nét. Com sempre, la supermosca se’n ensurt, en Gus content i tots feliços.

Amb escatologia de fons i caricatures divertides Tedd Arnold captiva la imaginació dels més menuts (i dels no tant) amb les senzilles històries que ens presenta en la sèrie de la supermosca. Sóc la supermosca, Supermosca a l’escola, Fuig d’aqui, supermosca!, Corre supermosca! i Bravo supermosa!.

el menjar preferit de la supermosca; marró, sucós, grumollós i pudent!
Els dibuixos, traçats primerament amb llapis de grafit i colorejats posteriorment amb aquarel·la, es caracteritzen per un acabat gargotejat que afegeix textura, color i ombra, a la vegada que dóna un aire deliveradament matusser a les escenes; molt pertinent, per altra banda, al tipus d’ambients que acostuma a freqüentar una mosca…

Frases curtes, en present i lletra gran estimulen la lectura autònoma. No més de dues frases per plana faciliten l’assoliment del repte, i els dibuixos de situacions i personatges amb ulls desorbitats fan la resta.

4 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.