Imatge del projecte El colador de la Biblioteca El Clot - Josep Benet i Llibreria Pebre Negre

El Colador és un projecte d’un grup d’especialistes en literatura infantil i juvenil, del que formen part la Biblioteca El Clot – Josep Benet i la llibreria Pebre Negre, que es reuneix un cop al mes per seleccionar llibres per a noies i nois de 9 a 14 anys. Aquest vídeo és un pas més per a la difusió d’aquestes recomanacions.

Coberta de "L'evolució de Calpurnia Tate".

Kelly, Jacqueline

L’Evolució de la Calpurnia Tate

Barcelona: La Galera, 2010

La Calpurnia viu en ranxo de Texas al 1899. Espavilada com és, no es conforma amb l’avorrit paper que la família li té reservat pel fet de ser una nena. Ella aspira a la llibertat dels seus germans. L’avi se n’adonarà i li descobrirà el món deixant-la entrar al seu laboratori.

 

 

6 Comments

  1. Ohh, que xulo!! Em sembla una proposta molt maca. Sóc mestra de cicle superior se primària (5è i 6è). Aquest curs hem aconseguit motivar molt als infants amb la lectura portant nosaltres mateixes llibres de la biblioteca que creiem que els podrien agradar. De seguida es van animar a fer les seves demandes. Va ser tot un èxit. Els hi ensenyaré aquest vídeo i aniré seguint les propostes que feu, perquè crec que també els enganxar. Moltes gràcies pel projecte!!

  2. Molt interessant fer recomanacions per la franja d’edat de 9 a 14. La imatge que il.lustra l’entrada em sembla preciosa. Les bones portades fan entrar ganes de llegir el llibre.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.