Design Blog

Guies

Afegeix aquí el text de capçalera

Des de l’edat d’or que va viure el cinema japonès a mitjans del segle XX fins a l’actual època daurada del cinema sud-coreà, el continent asiàtic no ha deixat de nodrir una cinematografia diversa i heterogènia. Tot i l’inexorable influx occidental de la globalització, les pel·lícules que es produeixen a l’Àsia mantenen uns components estètics i narratius singulars que impregnen d’originalitat la pantalla.

Afegeix aquí el text de capçalera

El 17 de desembre de 1773 es va llençar al mar tot un carregament de te a Boston. El Motí del te, com se’l coneix, és un dels primers antecedents de la guerra d’independència dels Estats Units. Però què en sabem del te? Per commemorar aquest dia, des de la Biblioteca Nou Barris et proposem una selecció de llibres, que trobaràs a la Xarxa de Biblioteques, per a que gaudeixis de la lectura mentre prens un saludable te.

Afegeix aquí el text de capçalera

L’alimentació és clau per a un bon funcionament del nostre organisme, els nostres hàbits alimentaris determinen en gran mesura el nostre estat de salut física i mental. Una alimentació equilibrada i adaptada a les nostres necessitats nutricionals promou la salut i prevé les malalties.

Afegeix aquí el text de capçalera

T’imagines entrar allà, seure i vibrar durant 5 hores amb els plats d’en Ferran Adrià? La història d’elBulli i del seu representant, el Ferran Adrià, ha estat envoltada de controvèrsia: amants i seguidors de la seva cuina que el defensen a capa i espasa i detractors que odien tot el relacionat amb ell. Per conèixer de prop què és el que es va coure a Cala Montjoi (Roses), com i per què allà va néixer una revolució a la cuina d’avantguarda...

Afegeix aquí el text de capçalera

Aquest any 2021, Barcelona és la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. La ciutat vol aprofitar l’esdeveniment per convertir-lo en una palanca per impulsar una transició alimentària cap a la sostenibilitat. Aquesta guia vol divulgar alguns dels aspectes centrals de l’alimentació sostenible i compta amb lectures imprescindibles

Filtres

Afegeix aquí el text de capçalera

Des de l’edat d’or que va viure el cinema japonès a mitjans del segle XX fins a l’actual època daurada del cinema sud-coreà, el continent asiàtic no ha deixat de nodrir una cinematografia diversa i heterogènia. Tot i l’inexorable influx occidental de la globalització, les pel·lícules que es produeixen a l’Àsia mantenen uns components estètics i narratius singulars que impregnen d’originalitat la pantalla.

Afegeix aquí el text de capçalera

El 17 de desembre de 1773 es va llençar al mar tot un carregament de te a Boston. El Motí del te, com se’l coneix, és un dels primers antecedents de la guerra d’independència dels Estats Units. Però què en sabem del te? Per commemorar aquest dia, des de la Biblioteca Nou Barris et proposem una selecció de llibres, que trobaràs a la Xarxa de Biblioteques, per a que gaudeixis de la lectura mentre prens un saludable te.

Afegeix aquí el text de capçalera

L’alimentació és clau per a un bon funcionament del nostre organisme, els nostres hàbits alimentaris determinen en gran mesura el nostre estat de salut física i mental. Una alimentació equilibrada i adaptada a les nostres necessitats nutricionals promou la salut i prevé les malalties.

Afegeix aquí el text de capçalera

T’imagines entrar allà, seure i vibrar durant 5 hores amb els plats d’en Ferran Adrià? La història d’elBulli i del seu representant, el Ferran Adrià, ha estat envoltada de controvèrsia: amants i seguidors de la seva cuina que el defensen a capa i espasa i detractors que odien tot el relacionat amb ell. Per conèixer de prop què és el que es va coure a Cala Montjoi (Roses), com i per què allà va néixer una revolució a la cuina d’avantguarda...

Afegeix aquí el text de capçalera

Aquest any 2021, Barcelona és la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. La ciutat vol aprofitar l’esdeveniment per convertir-lo en una palanca per impulsar una transició alimentària cap a la sostenibilitat. Aquesta guia vol divulgar alguns dels aspectes centrals de l’alimentació sostenible i compta amb lectures imprescindibles