Fora de lloc? - Thaïs Borri Bas

Fora de lloc? - Thaïs Borri Bas

Borri Bas, Thaïs
Fora de lloc?

Espanya : Thaïs Borri Bas, 2013

Una sargantana dalt dels arbres? Un disbarat? Una possibilitat?

A vegades ens sembla que ens trobem a un lloc que no ens correspon. Però si ens fixem bé i observem el nostre voltant ens adonem que la vida i la natura, estan plenes de canvis. Fora de lloc? És una història que ens parla de no amoïnar-nos per ser diferents i de trobar-nos bé allà on estem.
 

«El cos de la sargantana havia canviat amb les experiències viscudes i tolerava molt millor el fred i els dies més curts.
Abans que es fongués el gel i es comencessin a obrir les flors més impacients ja s’havia despertat i de tant en tant sortia del cau a explorar noves possibilitats».

 

Mitjançant unes il·lustracions exquisides, plenes de delicadesa i sensibilitat, Thaïs Borri Bas ens empeny a fusionar-nos amb el bosc en la recerca del nostre propi camí.

Fora de lloc? - Thaïs Borri Bas

Ens explica quina és la seva motivació:

«Un dia els arbres em van cridar. I jo hi vaig anar»
 
«Vaig entendre que més enllà d’un paisatge, d’una forma, d’un color, d’una olor, d’una sensació i d’un recurs, són uns mestres que coneixen els secrets de la terra i del cel, i que ara més que mai, val la pena deixar-nos guiar pels seus savis consells per recordar ben bé qui som i quina és la nostra veritable funció».

 
I és que l’obra de la Thaïs tot ens porta a un retrobament i una fusió amb la mare terra. Per això, aquest és un d’aquells llibres infantils que també gaudim els adults. Perquè sempre és bon moment per relaxar-nos, mirar la vida cara a cara i reflexionar quin és el nostre paper a la natura.

Fora de lloc? - Thaïs Borri Bas

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.