Get up! - Ben Harper & Charlie Musselwhite

Get up! - Ben Harper & Charlie MusselwhiteBen Harper with Charlie Musselwhite. Get up!. Beverly Hills: Universal, 2013

Blues de l’ànima negra, blues del blanc humil, blues que ha alimentat l’esperit de diferents generacions d’homes i dones de tot el món. Blues poema, blues lament, blues per a celebrar, blues elèctric.

Ben Harper, font que sacia la nostra set de blues i rock, músic que sempre sorprèn i mai decep, és una vegada més el gran BEN HARPER.

El seu company de viatge, Charlie Musselwhite, és el mestre del qual mai es deixa d’aprendre. Em temo que tots dos són mestres i alumnes ensems.

Tots dos junts, talents imprescindibles. Ben Harper, original sempre amb un coneixement total dels diferents estils, ens captiva també amb la seva veu. Musselwhite, músic fet a si mateix als carrers de Memphis, ha col·laborat amb els grans: Howlin’ Wolf, Muddy Waters, Buddy Guy, entre d’altres.

Un disc addictiu, unes cançons que trobes a faltar després d’un temps de no sentir-les, uns músics excel·lents que et reconcilien amb la humanitat. Get Up!, produït pel mateix Harper, és una obra perfecta de R&B, de blues d’arrels i de carretera.

La foto de portada, en blanc i negre, ens mostra una parada al camí, aquella parada que permet mirar i ser mirat. Dos homes de generacions diferents però amb un mateix esperit que els anima. La mirada de Musselwhite, irònica, amb un somriure aparentment incrèdul. El jove, Harper, segur de si mateix el suficient com per a no refusar cap mirada.
 

12 Comments

  1. Molt bona recomanació Techiboom! Ben Harper no decep mai, la meva cançó preferida és “In the colors”:

    • Carlos, ja l’has agafat en préstec? Suposo que sí. I si no és el cas, pensa que encara el trobaràs disponible a diferents biblioteques de la ciutat. I gràcies per seguir-nos!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.