En la solitud dels camps de cotó, de Bernard-Marie Koltès

En la solitud dels camps de cotó - Bernard-Marie Koltés

En la solitud dels camps de cotó - Bernard-Marie Koltés
 

En Pep i la Isabel, guanyadors del concurs de gener del Bibarnabloc, ens envien la crònica de la funció de l’obra En la solitud dels camps de cotó, de Bernard-Marie Koltès del 8 de febrer al TNC.
 

Es tracta d’un text filosòfic molt intens i que requereix una concentració absoluta i moltes ganes, ja que a vegades costa de seguir. Així i tot, gràcies a les interpretacions dels actors, que han estat extraordinàries, el text s’ha fet entenedor. Per mi, l’Ivan Benet se’n surt molt millor a l’hora de connectar el seu personatge (el client) amb el públic. També m’ha agradat molt l’escenografia, l’he trobat senzilla i innovadora, i juntament amb la il·luminació crea un ambient magnífic.

Trobo que en Joan Oller s’ha atrevit amb una obra que no és gens fàcil i se n’ha sortit amb una nota molt alta. Qualsevol amant del teatre sabrà apreciar la gran feina de direcció que hi ha al darrere i sortirà content i agraït del teatre.

 
Recorda que si ets usuari de Biblioteques de Barcelona, encara hi ets a temps de gaudir d’un 10% descompte en el preu de l’entrada d’aquest espectacle.
 


 
I pels que us agrada el teatre i no podeu anar-hi, a les biblioteques tenim aquests documents:
 

 

2 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.