Llibreria Pebre Negre

Avui us presentem la llibreria Pebre Negre situada al barri del Clot, de la mà de dos dels seus llibreters Maite Cusó i Oriol Canosa, els quals ja coneixen les preferències lectores de molts veïns del barri, que no dubten en deixar-se assessorar a l’hora de triar llibres.

A Pebre Negre hi trobem un ampli fons de literatura infantil i juvenil, així com una gran selecció de llibres sobre cuina per a totes les edats.

L’ambient és molt acollidor i ens convida a entrar. Al fons de la llibreria hi ha un obrador i si t’endinses encara més, hi trobem un patí que és l’espai ideal per fer tallers.
 


 

I és que quan diem que la cuina té un pes important a la llibreria, no és simplement que dugui el nom del local, sinó que realment pots experimentar amb els fogons a partir de les activitats que s’organitzen.

Si preguntem a la Maite o a l’Oriol que ens expliquin una mica més sobre Pebre Negre i els llibres per a infants i joves que més els hi ha agradat darrerament, ens expliquen el següent:
 

 

6 Comments

  1. No coneixia la Llibreria Pebre Negre i celebro haver-la descobert mitjançant aquest article. M’hi arribaré. Gràcies!

  2. Segur que m’hi aproparé! S’han de preservar les llibreries de barri com aquestes que fan de dinamitzador intergeneracional.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.