Toy Story

Toy Story

Lasseter, John. Toy Story
[S.l.]: Buena Vista, DL 2005

Les joguines de l’Andy tenen por de ser substituïdes pels nous regals que el nen esta a punt de rebre per al seu aniversari. Woody, la joguina favorita de l’Andy, prova de tranquil·litzar a la resta fins que apareix Buzz Lightyear, una joguina d’acció espacial basada en un programa de televisió.

La rivalitat i l’enveja fa que la relació entre en Woody i en Buzz no comenci amb bon peu. Woody planeja desfer-se d’en Buzz, però desprès d’un seguit d’esdeveniments es troben junts i abandonats en una estació de servei. A partir d’aleshores hauran de col·laborar i treballar junts si volen tornar sans i estalvis a casa de l’Andy.

Toy Story va ser el primer projecte important de la companyia Pixar al cinema i també el primer llargmetratge totalment animat per ordinador i va esdevenir tota una revolució convertint-se en un clàssic.

Toy Story

Plena de moralitat, una de les característiques de les pel·lícules Disney, Toy Story és bàsicament una història sobre l’amistat. Protagonitzada per uns personatges amb molta força i carisma i amb un guió rodó i intel·ligent, és divertida, entranyable, i plena d’humor. És una pel·lícula perfectament estructurada, amb moments memorables i final trepidant i tot amenitzat amb una excel·lent banda sonora i una cançó principal més que famosa. Totes aquests característiques fan un producte perfectament harmònic, una obra mestra del cinema de animació.

Adreçada al públic infantil, va seduir també al públic adult i va esdevenir un rotund èxit de taquilla, amb excel·lents crítiques, a més de ser mereixedora de molts premis.

Toy Story va estrenar una segona part  l’any 2000 i una esperada tercera el 2010. Totes dues són també una molt bona opció, fins i tot alguns rumors insinuen la possibilitat que es faci una quarta part.

Toy Story

Us afegeixo un vídeo amb una interessant versió de la cançó principal de la pel·lícula interpretada pel Diego el Cigala i que es va poder veure a la tercera part.

2 Comments

  1. Em va encantar la pel·lícula. No soc un gran fanàtic de les pel·lícules de Disney, però cal admirar una bona producció. Entretinguda i divertida, toto un clàssic de Disney.

    Recomenada al 100%

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.