Kindersley, Barnabas. – Celebracions! Festivals , carnavals i festes arreu del món. Barcelona : Bruño, 1997.

Llibre amb fotografies de gran format, on diversos nens i nenes presenten festes i celebracions de tot el món. Els 25 nois i noies que apareixen en les diferents celebracions a l’inici del llibre manifesten quan és el seu aniversari.

Segons el ritme de les estacions, els nens i nenes de diversos països i cultures ens expliquen les diverses celebracions : carnaval, Halloween , Nadal, La diada dels nens al Japó , Fassika (la Pasqua cristiano-ortodoxa)…

Cada doble pàgina està dedicada a una celebració diferent. Hi trobareu una breu introducció amb la definició de la festa i una colla de fotografies amb un peu explicatiu.  Al final és útil un índex alfabètic

La nostra recomanació es basa en que ens trobem davant un llibre que pot fer servir un noi o noia molt aviat , que és clar, que a vegades recorda alguna de les pàgines web dels ordinadors, i que no cal llegir-lo de cap a peus.

Els nois i noies europeus es familiaritzaran amb altres cultures i a la vegada posem al mateix nivell cultures molt diverses.

Per saber-ne més recomano : Calendari de festes de món de la Fundació Intermón  Oxfam

1 Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.