Duran, Teresa; Canals, Mercè. Els ocells de madò Fàtima. Barcelona: La Galera, 1999.

Madò (Sra.) Fàtima té una parada d’ocells  en algun mercat de les Balears. L’acompanyen 5  ocells ben especials: el piupiuet amb ulls de gra de mostassa, l’atzurot d’ales llargues, el llumissol ple de reflexos, el divertit carradet i l’ocell escriptor, el tintor. Què farà el nostre protagonista per aconseguir algun d’aquests animals?

El text és obra de Teresa Duran, escriptora i il•lustradora amb un a dilatada carrera en la literatura infantil i juvenil. Aquest conte té un regust de rondalla amb un vocabulari ric. Les  il•lustracions són una creació de Mercè Canals que també n’ha fet de contes com No em dic Caputxeta i La Bruna i el bloc B. El conte està recomanat a partir de 7 anys.

Foto: Titelles Marduix

Aquest dissabte 10 de setembre a les  18h a l’Espai Àgora de la Setmana del Llibre en Català, podreu veure l’espectacle de titelles inspirat en aquest  conte. Estarà a càrrec de Titelles Marduix.

I si als petits els hi agraden els ocells i volen conèixer els que tenim a la nostra ciutat, recomano la guia els Ocells de Barcelona. Bona lectura!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.