Imatge d'Albert Lladó i el programa Interior Maconda de Ràdio Maconda

Interior Maconda és el nou programa d’entrevistes, de Ràdio Maconda, que s’enregistra a l’estudi de ràdio de la Biblioteca Gabriel García Márquez.

El programa s’incorpora a la programació de Ràdio Maconda, un projecte radiofònic pioner de Biblioteques de Barcelona, i que forma part de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona.

Interior Maconda, un cop al mes, el periodista i escriptor Albert Lladó conversa amb referents de la literatura, l’art, la ciència i el pensament, en un diàleg que es podrà seguir en directe a l’estudi de la ràdio.

En aquest primer programa entrevistem Joan-Carles Mèlich, pensador i professor de filosofia de l’educació, ha desenvolupat una «filosofia antropològica de la finitud» en les seves diverses expressions: el cos, el símbol, l’alteritat, la memòria, el desig, la contingència, el silenci i la mort. Entre els seus llibres destaquen Filosofía de la finitud (Herder, 2002), Ética de la compasiónContra els absolutsLa sabiduría de lo inciertoL’experiència de la pèrduaLa fragilidad del mundo, que guanya el Premio Nacional de Ensayo 2022, i La condición vulnerable.

Fotografia de la gravació del primer programa d'Interior Maconda amb Joan Carles-Mèlich

Obres destacades de Joan-Carles Mèlich que podeu trobar a Biblioteques de Barcelona:

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.