Out - Natsuo Kirino

Kirino, Natsuo. Out
Barcelona : Emecé, 2007

Masako, Kuniko, Yoshie i Yayoi són quatre dones que treballen en torn de nit a una fàbrica de menjar preparat, a Tòkio. Totes quatre tenen vides difícils, amb problemes tant personals com econòmics, que els fa establir un vincle més enllà del laboral. L’acció d’una elles, tot i la seva brutalitat, podia haver significat la solució a tots els seus problemes, per aquest motiu decideixen ajudar-la. Yayoi es pren la justícia de la seva mà i posa fi a l’agressivitat del seu home de manera dràstica. En un primer moment s’han de desfer d’un cos i escampar-lo per diferents punts de la ciutat, però un error de Kuniko farà que hi hagi més encàrrecs i tot surti a la llum. Porten a terme el favor com una feina més, amb una bona remuneració, intentant deixar els sentiments a banda de l’horrible escenari que estan vivint.

Natsuo Kirino
Natsuo Kirino
L’autora situa els personatges enmig de cadàvers, sang i enganys, amb una naturalitat i fredor sorprenent. Aconsegueix enganxar-te durant les més de 500 pàgines fins arribar a un final de bogeria, inesperat i angoixant.

Out és una novel•la impactant, que va causar commoció al Japó, on li van atorgar el Gran Premi d’Escriptors de Misteri.

De la mateixa autora també us pot interessar: Grotesco.

12 Comments

  1. Què bona que és aquesta novel·la!!! Quan la vaig llegir el que més em va impactar va ser el grau d’alienació de les quatre dones a mida que passava la narració… IMPRESSIONANT!
    A veure si agafo Grotesco en préstec i m’agrada tant com Out…

  2. Em sembla una història molt interessant- La veritat és que els relats d’assassinats m’encanten i si els còmplices o autors són un grup encara és tot més interessant, sospitant sempre qui farà el primer error.

    Me l’apunto!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.