Tu sí que em coneixes de Nina LaCour i David Levithan

LaCour, Nina; Levithan, David. Tu sí que em coneixes

LaCour, Nina; Levithan, David. Tu sí que em coneixes

LaCour, NinaLevithan, David
Tu sí que em coneixes
Barcelona : Fanbooks, 2017

Solo tú me conoces
Barcelona : Destino, 2017

 
Aprofitant que estem a la setmana de l’orgull LGBT, us presentem aquesta novel·la que se situa en aquestes dates.

En Mark i el seu millor amic, en Ryan, marxen a San Francisco per viure una festa que se celebra en una discoteca amb motiu de l’orgull LGBT. En Mark vol aprofitar aquesta ocasió per demanar al Ryan que sigui el seu xicot. Però abans de fer-li la proposta, en Ryan ja ha conegut un altre noi.
 

Desfilada de l'orgull LGBT a San Francisco
Desfilada de l’orgull LGBT a San Francisco

 
Un cop que el Mark és rebutjat, decideix apuntar-se a un concurs de calçotets que organitza la discoteca. Mentre és a l’escenari veu la Kate, una noia que va al mateix institut que en Mark i amb qui anteriorment no s’havia intercanviat cap paraula.

Des d’un altre punt de vista, la Kate ha anat a San Francisco a conèixer una noia amb la qual s’ha estat escrivint durant uns mesos i a l’hora de conèixer-la, li agafa por escènica i d’aquesta manera va a parar a la discoteca on és en Mark.

Gràcies a aquesta nit, en Mark i la Kate es faran molt bons amics.
 

Nina LaCour i Savid Levithan
Nina LaCour i Savid Levithan

 
Aquesta novel·la està escrita a quatre mans per Nina LaCour i David Levithan. De la Nina LaCour aquesta és la primera novel·la que es publica a casa nostra; en canvi, de David Levithan ja s’han publicat Will Grayson, Will Grayson, Dos chicos besándose, Chico conoce a Chico i El somni d’en Tiny Cooper.

La Nina ha escrit els capítols protagonitzats per la Kate i el David ha escrit els protagonitzats per en Mark. L’acció de la novel·la comprèn tota la setmana en què se celebra l’Orgull. Ens trobem davant una novel·la molt fresca i àgil de llegir. Els autors van començar el llibre l’any 2012 i van acabar-lo el 2015. Justament, el llibre va veure la llum quan es va aprovar el matrimoni igualitari als Estats Units.

Esperem que gaudiu d’aquesta novel·la!

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.