Cuinar mai havia sigut tan senzill com fer-ho amb l’ajuda d’aquest llibre. Si a sobre, el que volem fer té una temàtica llaminera…, mmmm el plaer és doble.
I és que el millor d’un llibre de receptes de cuina és quan obres el llibre i veus les meravelloses fotos del resultat final del plat. Sí, i quan tens un primer pla a tota pàgina… Oh là là! és quan comencem a salivar només de pensar a donar-li una mossegada.
Pastís de xocolata, tiramisú, bavarois, tortell de reis, pa de pessic, cannolis sicilians, macarons, magdalenes… i si a sobre, ho fem a casa, la satisfacció es multiplica per mil.
Tot i que es troben editats moltíssims llibres de cuina, alguns amb més text i altres amb menys, més imatges i altres sense, el cert és que aquest llibre és molt pràctic en part gràcies a totes les imatges que té.
Magníficament il·lustrat, cada recepta està acompanyada amb imatges dels ingredients (classificats per la classe d’aliments), un quadre on es troba informació de la recepta (temps de preparació, cocció, etc.) i de cada pas del procediment i cada imatge porta l’explicació bàsica i senzilla del que s’ha de fer. Simple i sense complicacions. 1-2-3 i voilà! Tindràs uns exquisits macarrons o una Tarta tatin.
A més a més, al llibre té molts consells d’expert que poden ajudar a no tenir cap problema a la cuina. Aprendre i millorar les teves tècniques de cuina pot ser molt més fàcil després de donar-li un cop d’ull a aquest llibre.
Els autors són Birgit Dahl Stern i Dorian Nieto. Birgit és una apassionada de la cuina francesa, que un dia va crear el seu propi bloc de cuina i ara ja té uns quants llibres publicats.
L’acompanya també, Dorian Nieto, sociòleg francès que un dia va decidir començar a escriure també un bloc de cuina. També ha editat diversos llibres de cuina.
Si vols fer rebosteria i dolços sense massa esforç, aquest és un llibre molt recomanable tant per començar a practicar com a continuar perfeccionant el teu estil a la cuina.
Bon appétit!
5 Comments
Mmm. Quina temptació!
Quines ganes de cuinar ara que estem al principi d’aquest cap de setmana llarg!
Moltes gràcies per la recomanació. Ara haurem de triar quin pastís fem. Aix, que booo.
Moltes gràcies pels vostres comentaris 🙂
Quina bona pinta té el pastis d’estrelles!!!ñam ñaam!! Bon llibre per a la gent golosa!???
A què esperes? avui és el dia perfecte per fer-ho! Hi ha més d’una recepta temptadora… 😉