Un curs molt dolç: Curso de pastelería…

Curso de pastelería - Birgit Dahl Stern

Curso de pastelería - Birgit Dahl Stern

Dahl Stern, Birgit
Curso de pastelería : [todos los secretos de la mejor repostería]

Barcelona : Cúpula, 2015

 

Cuinar mai havia sigut tan senzill com fer-ho amb l’ajuda d’aquest llibre. Si a sobre, el que volem fer té una temàtica llaminera…, mmmm el plaer és doble.

I és que el millor d’un llibre de receptes de cuina és quan obres el llibre i veus les meravelloses fotos del resultat final del plat. Sí, i quan tens un primer pla a tota pàgina… Oh là là! és quan comencem a salivar només de pensar a donar-li una mossegada.
 
tarta_xocolata
 
Pastís de xocolata, tiramisú, bavarois, tortell de reis, pa de pessic, cannolis sicilians, macarons, magdalenes… i si a sobre, ho fem a casa, la satisfacció es multiplica per mil.

cooking-mama-5Tot i que es troben editats moltíssims llibres de cuina, alguns amb més text i altres amb menys, més imatges i altres sense, el cert és que aquest llibre és molt pràctic en part gràcies a totes les imatges que té.

Magníficament il·lustrat, cada recepta està acompanyada amb imatges dels ingredients (classificats per la classe d’aliments), un quadre on es troba informació de la recepta (temps de preparació, cocció, etc.) i de cada pas del procediment i cada imatge porta l’explicació bàsica i senzilla del que s’ha de fer. Simple i sense complicacions. 1-2-3 i voilà! Tindràs uns exquisits macarrons o una Tarta tatin.

A més a més, al llibre té molts consells d’expert que poden ajudar a no tenir cap problema a la cuina. Aprendre i millorar les teves tècniques de cuina pot ser molt més fàcil després de donar-li un cop d’ull a aquest llibre.
 
recepta2
 
untitledAVT_Dorian-Nieto_8208Els autors són Birgit Dahl Stern i Dorian Nieto. Birgit és una apassionada de la cuina francesa, que un dia va crear el seu propi bloc de cuina i ara ja té uns quants llibres publicats.

L’acompanya també, Dorian Nieto, sociòleg francès que un dia va decidir començar a escriure també un bloc de cuina. També ha editat diversos llibres de cuina.
 
Si vols fer rebosteria i dolços sense massa esforç, aquest és un llibre molt recomanable tant per començar a practicar com a continuar perfeccionant el teu estil a la cuina.

Bon appétit!

 
almendra
 

5 Comments

  1. Quines ganes de cuinar ara que estem al principi d’aquest cap de setmana llarg!
    Moltes gràcies per la recomanació. Ara haurem de triar quin pastís fem. Aix, que booo.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.